Firma og grupper

På Torvholmen får dere samhold og en uforglemmelig ramme for å nå faglige mål. Helt uten andre forstyrrelser er det enklere å holde fokus på hva som skal gjøres. Samhold styrkes når du er kurs på Torvholmen – her kan ingen «stikke av». De gode og unike samtaler og vyer skapes her ute på Torvholmen.

Torvholmen er et perfekt sted for å arrangere strategimøter og -samlinger, hvor dere både vil få arbeidsro og inspirasjon til nye tanker.

Grupper og selskap

Hos oss kan du kombinere overnatting og kurslokaler. Kurs kan for eksempel holdes i Naustet, men dere kan overnatte i Skipperhuset. Da får dere det beste av to verdener.

Naustet er Torvholmens storstue på bryggekanten. Dette er et selskapslokale som er ideelt for både selskaper, kurs, kick-off, jubileum og annet. I Naustet har vi langbord som kan dekkes til 40 personer ved behov.

Naustet kan bestilles både på dagtid og kveldstid. En fin kombinasjon er å bestille Naustet og Skipperhuset i ett. Da er Skipperhuset et nydelig sted å trekke seg tilbake til, der alle sover, mens festlighetene skjer i Naustet.

Naustet

Naustet – Torvholmens storstue på bryggekanten. Her får du maritimt miljø & panoramautsikt utover havet.

Dette er et selskapslokale som er ideelt for både selskaper, kurs, kick-off, jubileum og annet. I Naustet har vi langbord som kan dekkes til 40 personer.

Leie hele øya

Vil dere være for dere selv og disponere alle bygningene?

Det er mulig å leie hele Torvholmen for et opphold. Da kan dere fritt boltre dere mellom de tre bygningene slik dere selv ønsker.