Leie hele øya

Benytt muligheten til å disponere hele øya for dere selv.

Er dere et større firma eller en gruppe som trenger stor plass? Da er det mulig å leie hele øya bare for dere. På den måten kan dere selv legge opp overnatting og bruk av Naustet som selskapslokale. 

Overnatting skjer i Skipperhuset eller Rorbua. Skipperhuset er en storhytte med overnatting for 16 personer. Her er det stor stue, spisestue som kan brukes til møterom og et stort og nytt, velutrustet kjøkken. 

Rorbua er en moderne hytte med plass til 4-5 stykker. Det er to bad i Rorbua hvorav ett har massasjebad. Det er en koselig åpen løsning med stue og kjøkken, og en loftsstue med havbalkong innbyr til en rolig stund i andre etasje. 

Naustet er selskapslokalet som har plass til 40 gjester, og med stort kjøkken og en barløsning. I Naustet er det også plass til noen gjester oppe på galleriet. 

Det er en felles grillplass nede ved brygga, og store uteplasser rundt alle bygningene. 

Øya har dypvannsbrygge og båtbrygge, og det finnes både SUP og kajakk. Det er også hyggelig å vandre rundt på øya.

Ved å leie øya har dere mulighet for å legge opp til et variert opphold. Vi er selvsagt behjelpelige med å finne den løsningen som kan passe dere best.

Praktisk informasjon

Naustet er perfekt dersom du ønsker å arrangere et ekslusivt kick off, selskap, eller ha besøk /strandhogg på egen øy.

Størrelse: 167 m2

Ved avreise:
Søppel, tomgods tas med til land.
Oppvask må være utført.

Fasiliteter Naustet

Størrelse: 135 m2

Selskaps-/kurslokale på hovedplan

Naustet har plass til 40 personer på hovedplan, med langbord og spisestuestoler. Lokalet har barløsning med kjøleskap, og utendørs på bryggekanten, er det langbenk langs hele Naustet.

Naustet ligger rett på den store brygga som frister til bryggedans. Det ligger en flott grillplass ved Naustet.

Kjøkken

Naustet har et godt utstyrt kjøkken med kombidamper, koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenet har gode arbeidsbenker.

Det er dekketøy til 50 personer, med Figgjo-servise, kopper, glass og bestikk.

Ta kontakt for informasjon om kjøkkenredskap. Kjøkkenet har egen inngang.

Galleri

På Galleriet kan det dekkes opp for 10–12 personer på langbord. Her finnes også to toalett og havbalkong med flott utsikt. Den gamle salongen  fra 1950-tallet har blitt gitt som gaven, og har kommet igjen til Torvholmen. Godstolene har fått hedersplass ved panoramvinduet på galleriet.