Naustet

Naustet – Torvholmens storstue på bryggekanten. Her får du maritimt miljø & panoramautsikt utover havet.

Dette er et selskapslokale som er ideelt for både selskaper, kurs, kick-off, jubileum og annet. I Naustet har vi langbord som kan dekkes til 40 personer.

Naustet kan bestilles både på dagtid og kveldstid. En fin kombinasjon er å bestille Naustet og Skipperhuset i ett. Da er Skipperhuset et nydelig sted å trekke seg tilbake til, og er der alle sover, mens festlighetene skjer i Naustet.

Naustet er innredet i maritim stil, og har fantastisk utsikt mot fuglefjellet Runde. Det er eget kjøkken i Naustet, og dette er godt utstyrt slik at det er fullt mulig å lage egen mat. Et alternativ til å kokke selv er catering eller en egen kokk på stedet. Vi kan være behjelpelig med begge deler. Se mer informasjon om mat og drikke på Torvholmen.

I Naustet er det også et galleri oppe i andre etasje. Her er det langbord med plass til ti personer, og på havbalkongen mot Stadt og Svinøy fyr kan dere trekke frisk sjøluft og nyte havets lyder. Den gamle postbåten på galleriet, bringer tankene tilbake til livet på begynnelsen av 1900-tallet.

Praktisk informasjon

Naustet er perfekt dersom du ønsker å arrangere et ekslusivt kick off, selskap, eller ha besøk /strandhogg på egen øy.

Størrelse: 167 m2

Ved avreise:
Søppel, tomgods tas med til land.
Oppvask må være utført.

Fasiliteter Naustet

Størrelse: 135 m2

Selskaps-/kurslokale på hovedplan

Naustet har plass til 40 personer på hovedplan, med langbord og spisestuestoler. Lokalet har barløsning med kjøleskap, og utendørs på bryggekanten, er det langbenk langs hele Naustet.

Naustet ligger rett på den store brygga som frister til bryggedans. Det ligger en flott grillplass ved Naustet.

Kjøkken

Naustet har et godt utstyrt kjøkken med kombidamper, koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenet har gode arbeidsbenker.

Det er dekketøy til 50 personer, med Figgjo-servise, kopper, glass og bestikk.

Ta kontakt for informasjon om kjøkkenredskap. Kjøkkenet har egen inngang.

Galleri

På Galleriet kan det dekkes opp for 10–12 personer på langbord. Her finnes også to toalett og havbalkong med flott utsikt. Den gamle salongen  fra 1950-tallet har blitt gitt som gaven, og har kommet igjen til Torvholmen. Godstolene har fått hedersplass ved panoramvinduet på galleriet.